Tuotteet

Keittiöt

Ihoden TK-Kaluste Oy valmistaa toimivan ja viihtyisän keittiön tarpeidenne mukaan.

Teille sopivat tuotteet voitte valita myymälän laajasta kalusteovi-, taso- ja vedinvalikoimista.

Käytännölliset kulmamekanismien ratkaisut, apteekkikomerot sekä jätejärjestelmät tuovat helposti keittiöönne lisää toimivuutta. Laatikoiden ja kaappien laadukkaat mekanismit ja hidastimet tuovat ylellisyyttä pieneenkin keittiöön. Kodinkoneet, tuulettimet, altaat ja hanat täydentävät kokonaisuutta.

Kokonaisvaltaiseen palveluumme sisältyy suunnittelupalvelu, mittaus tilauksen yhteydessä sekä tarvittaessa ammattitaitoinen asennuspalvelu.

Saatte uuden keittiönne meiltä – helposti yhdestä paikasta.

Wc- ja kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuone ja wc-tiloihin löytyy toimivia ja arkea helpottavia kokonaisuuksia.

Suurempiin tiloihin valittavana on useita allasmalleja ja kalusteratkaisuja erilaisilla ovi-, taso- ja vedinvaihtoehdoilla.

Pienempiin tiloihin löytyy vain 40cm tilaa vieviä allaskaappiratkaisuja. Nurkka-allas on myös toimiva vaihtoehto pieneen tilaan.

Eteisryhmät ja komerot

Eteisryhmät, komerot ja kodinhoitohuoneet saattavat olla oikeita tila-ihmeitä. Käytännöllisyys ja tehokkuus saadaan maksimoitua valitsemalla oikeat säilytysjärjestelmät oikeaan paikkaan.

Monipuolisista kori-, ripustin-, silityslauta-, ym. järjestelmistä ja mekanismeista löytyvät säilytysvaihtoehdot vaativaankin makuun.

Autamme teitä valitsemaan toimivat ratkaisut kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen juuri omien tarpeidennen ja mittojenne mukaan.

Liukuovet

Liukuovimallistosta löydät juuri omiin tarkoituksiisi sopivan mallin. Myymme liukuovia kolmen eri toimittajan mallistoista.

Liukuoviin on valittavana erilaisia lasi-, peili- ja puusyykuviota. Kehysvaihtoehdoista löytyvät teräs- ja alumiiniprofiilit sekä erilaiset kalvoliukuovimallit. Värivaihtoehtoina teräslistoissa ovat valkoinen, pronssi ja hopeanharmaa. Kehysleveyksissä on valittavana leveämpi ja kapeampi malli.

Kuten komeroihin ja eteisryhmiin, myös liukuovien taakse voidaan sijoittaa säilytysjärjestelmiä. Mitoituksessa huolehdimme, että kokonaisuudesta tulee kaikin puolin toimiva.

Kodinkoneet, altaat, hanat

Kodinkoneet, altaat ja hanat täydentävät keittiön ja kodinhoitohuoneen kalustevalikoimaa. Saat ne kaikki kätevästi samasta paikasta kalusteiden kanssa.

Myymme Gorenje -kodinkoneita, joiden valikoimasta löydätte tarvitsemanne koneet ja laitteet kodin eri tiloihin. Valikoimaa voit käydä katsomassa.

Franke- ja Stala- allasvalmistajat ovat suunnitelleet valmiiksi toimivat ratkaisut, joista teidän tulee vain valita itsellenne mieluisin malli.

Oras-hanat tuovat lisää toimivuutta kokonaisuuteen. Keittiöön, kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen sopivin hana on helppo valita myymälästämme löytyvästä hanamallistosta.

Tasot

Tasoksi keittiöön, kodinhoito- huoneeseen ja kylpyhuoneeseen käytännöllinen laminaattipinta on helppo valinta. Kestävät laminaattipintaiset työtasot ovat helppohoitoisia. Valikoimassa on sekä kivijäljitelmiä että puusyykuviota sekä myös yksivärisiä tasoja. Jokaisen keittiön värimaailmaan löytyy sopivan värinen taso.

Massiivipuutasolla tai aidolla kivitasolla on omat suosijansa. Massiivipuu tuo keittiöön mukavaa lämpöä ja kivitaso taas sopivasti viilentää.

Valittavana on useita laadukkaita ja näyttäviä massiivipuutasoja sekä kivitasoja, joilla saatte keittiöönne arvostamaanne tunnelmaa.

Näyttävyyttä kalusteisiin saadaan tason vahvuutta vaihtamalla tavallisesta 30mm työtasosta aina 60mm saakka. Aivan Teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Säilytysjärjestelmät

Kaappeihin ja komeroihin saat järjestystä ja käytännöllisyyttä valitsemalla oikeanlaiset säilytysjärjestelmät. Niillä pystytään helpottamaan päivittäisiä askareita.

Keittiöön sopivia järjestelmiä ovat muun muassa erilaiset kulmamekanismit (karusellit), apteekki- mekanismit (suora- ja taittuva malli), vinokulma- mekanismit, patakaapit, yleiskonemekanismit, maustelokerikot ja ruokailuvälinelokerikot.

Komeroiden säilytysjärjestelmiin löytyy ulosvedettäviä housutelineitä, ulosvedettäviä vaatetelineitä sekä vaatehissi. Ja tietenkin vetokorit (eri korkeuksia) komeroihin. Myös siivouskomeroihin löytyy erilaisia tarvikesarjoja.